Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

Webinar: Effectiviteit van Interne Communicatie

In welke mate is uw interne communicatie effectief? Hoeveel procent van uw medewerkers neemt daadwerkelijk de interne berichtgeving tot zich? Door de communicatiemix te verbeteren kunnen medewerkers effectiever worden geïnformeerd en betrokken. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan interne sociale media en mobiele apps.

Tijdens dit webinar staat het belang van interne communicatie centraal, en de wijze waarop nieuwe middelen en kanalen kunnen bijdragen aan de verbetering daarvan. Bijvoorbeeld door content persoonlijker, toegankelijker en beter deelbaar te maken.

Als praktijkvoorbeeld komt de nieuwe tool “Attini App” aan bod. De Flipboard-like app voor interne communicatie die vorig jaar werd gelanceerd. Naast functionaliteit en gebruikerservaringen zal een live-demo worden verzorg.

Terugkijken

Partnerprofiel Rapid Circle

Thema's op uwkantoorindecloud
Rapid Circle

Bij Rapid Circle geloven we dat in de toekomst organisaties niet meer om de Cloud heen kunnen. Werknemers nemen namelijk hun verwachtingen en ervaringen die ze als consument opdoen met innovatieve nieuwe technologie mee de organisatie in. Cloud oplossingen helpen organisaties kosten te besparen, productiever te worden en interne communicatie en samenwerking te innoveren.
Profiel Rapid Circle

 

De nieuwste kennisdocumenten

Thema's op uwkantoorindecloud