Uwkantoorindecloud.nl logo
Uw complete kantoor in de cloud.

Algemeen

Video: Introductie van Microsoft Azure

Video: Introductie van Microsoft Azure

De ene onderneming is de andere niet. Allemaal staan ze wel eens voor de vraag: "Welke IT oplossing is het beste voor mijn organisatie. Blijf ik alles zelf beheren, of ga ik naar de cloud?". Microsoft Azure is het cloudplatform dat geschikt is voor elke onderneming.

Bekijk video

Artikel: Elk apparaat, elke gebruiker, overal

Artikel: Elk apparaat, elke gebruiker, overal

Mobiele productiviteit houdt allang niet meer op bij het gebruik van een enkel mobiel apparaat waarmee alle dagelijkse zaken worden afgehandeld. Mobiel werken betekent nu dat gebruikers uiteenlopende apparaten kunnen gebruiken en daarop direct toegang hebben tot hun eigen “spullen”. Instellingen, gegevens en programma´s volgen de gebruiker en zijn op elk apparaat beschikbaar. Om een dergelijke naadloze manier van mobiel werken mogelijk te maken, is een deugdelijke implementatie van het grootste belang.

Lees verder

Ebook: Introducing Windows Azure for IT Professionals

Ebook: Introducing Windows Azure for IT Professionals

Het publieke cloudplatform Windows Azure vormt 1 van de 3 pilaren onder de Microsoft Cloud OS visie. Door de mogelijkheden van de publieke cloud transformeert het traditionele datacenter snel. Organisaties kunnen onder meer locatie onafhankelijk data ontsluiten, flexibel moderne applicaties ontwikkelen en IT organisaties faciliteren om gebruikers locatie en device onafhankelijk te ondersteunen. Maar wel op een beveiligde en consistente wijze. Dit e-book gaat dieper in op de verschillende diensten die het Windows Azure cloudplatform biedt en is gericht op IT professionals.

Lees verder

Introductie van Microsoft Azure 2.0

Introductie van Microsoft Azure 2.0

Microsoft Azure omvat het applicatieplatform van Microsoft voor de publieke cloud. Dit platform kan op vele verschillende manieren worden ingezet. Bijvoorbeeld voor webapplicaties die “draaien” op de datacenters van Microsoft. Maar Microsoft Azure kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt voor het opslaan van data die wordt aangeroepen door applicaties die lokaal (on premise) draaien. Dit artikel van David Chappell behandelt alle relevante fundamenten van Microsoft Azure 2.0 en is daarmee geschikt als eerste kennismaking.

Lees verder