Het Nieuwe Werken voor zakelijke dienstverleners

 

 

E-Book: Het nieuwe werken in het MKB

Het nieuwe werken in het MKB

De tijd waarin productiviteit werd gemeten aan de hand van aanwezigheid is voorbij. Voor medewerkers is het mogelijk geworden om altijd en overal te werken. Maar wat vraagt dat van een organisatie en van de medewerkers? Die vragen proberen we in dit e-book zo goed mogelijk te beantwoorden.

Lees verderGratis downloaden

Whitepaper: Beveiliging van Office 365

Beveiliging van Office 365

De mogelijkheid om zelf de regie te voeren over beveiligingsaspecten van een cloud gebaseerde werkplek wordt van essentieel belang voor iedere organisatie. In deze whitepaper wordt daarom uitgebreid ingegaan op alle beveiligingsaspecten van de Microsoft Office 365 werkplek.

Lees verderGratis downloaden

Checklist: Vergelijking van werkplekoplossingen

Vergelijking van werkplekoplossingen

Bent u ervan overtuigd dat een cloudwerkplek voordelen biedt voor uw organisatie? Dan kunt u een selectie maken uit verschillende leveranciers. Niet iedere aanbieder biedt echter dezelfde basis om uw productiviteit te optimaliseren. Naast Microsoft Office 365 bestaan immers andere oplossingen. Download deze checklist om verschillende leveranciers aan elkaar te toetsen en te vergelijken.

Lees verderGratis downloaden

Download: 10 vragen aan uw hosting provider

10 vragen aan uw hosting provider

Een hosting provider moet betrouwbaar zijn. Ten aanzien van beschikbaarheid, gegevensbeveiliging en privacy. In dit document geeft Microsoft antwoord op de 10 belangrijkste vragen omtrent de hosting van uw Microsoft Office 365 cloud werkplek. Wanneer u werkt vanuit de cloud staan uw gegevens immers in een extern datacenter. Hoe worden deze bijvoorbeeld opgeslagen? En hoe wordt de privacy daarvan gewaarborgd?

Lees verderGratis downloaden

Checklist: Business checklist voor werken in de cloud

Business checklist voor werken in de cloud

De kracht van werknemers centraal stellen. Zodat zij het maximale kunnen halen uit een dag, zowel in werk als privé. Met een hoger rendement als gevolg. Met de cloudwerkplek van Microsoft is dat vanaf nu mogelijk. Bent u daar klaar voor?

Lees verderGratis downloaden